ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σε συνάντηση Δημάρχων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Κρήτη, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Γιάννη Κουράκη, στο Ηράκλειο, παραβρέθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στο νησί μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξέθεσαν στον κ. Θεοδωρικάκο διάφορα θέματα και επιμέρους ανάγκες των περιοχών τους. Ο κ. Υπουργός κατέγραψε όλες τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις που διατυπώθηκαν. Η συζήτηση εστιάσθηκε και στο θέμα της οδικής ασφάλειας.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, αναφερόμενος στα προβλήματα και τις ανάγκες της Κρήτης, μίλησε για το νησί που το καλοκαίρι λόγω Τουρισμού πολλαπλασιάζει τον πληθυσμό του, και υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Ο κ. Κουράκης μίλησε ακόμη για τον καθοριστικό ρόλο του οδικού δικτύου που στο νησί μας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και  τόνισε, ότι χρειαζόμαστε γρήγορα τον ΒΟΑΚ  από Σητεία έως το Καστέλλι Κισσάμου αλλά και τους κάθετους οδικούς άξονες και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο του Νότου.

“IN_AND_OUT

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι προχωρεί η αναβάθμιση των αναγκαίων υποδομών της Αστυνομίας και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Απαντώντας σε παρατήρηση ότι τα Αστυνομικά Τμήματα δεν είναι επαρκώς στελεχωμένα, ο υπουργός τόνισε ότι θέλει τους Αστυνομικούς στους δρόμους και όχι μέσα στα Αστυνομικά Τμήματα.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης δώρισε στον κ. Θεοδωρικάκο ένα, συλλεκτικό νόμισμα της συλλογής που εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, μετά από πρόταση της ΠΕΔ Κρήτης για τα 80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button