ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον υπ. Πρύτανη κ. Γιώργο Κοντάκη

Τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Πρύτανης και Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής κ. Γιώργος Κοντάκης μαζί με τους υποψηφίους Αντιπρυτάνεις κ.κ. Κοσιώρη , Μυλωνάκη, Παυλίδη  και Σπανουδάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ Κρήτης στο Ηράκλειο όπου ο υποψήφιος Πρύτανης παρουσίασε το πρόγραμμα και τις θέσεις του ψηφοδελτίου του που στοχεύει μεταξύ άλλων στην περαιτέρω αναβάθμιση του Ιδρύματος και στην ουσιαστική σύνδεσή του με την κοινωνία και τους φορείς της Κρήτης.

caffeine adv2020b

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουράκης ευχαρίστησε τον κ. Κοντάκη και τους συνεργάτες του για τη σημερινή επίσκεψη, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ψηφοδέλτιο που ηγείται και τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το ΔΣ της ΠΕΔ εκτιμά ότι η παραγόμενη τεχνογνωσία και καινοτομία καθώς και το σημαντικό ερευνητικό έργο των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων  του νησιού μας σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, θα λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων και θα συμβάλλει στην επιδιωκόμενη ανάπτυξη του νησιού μας.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button