ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση επιτροπής του δήμου Αγίου Νικολάου με τον πρύτανη του Μεσογειακού πανεπιστημίου

Σε εξαιρετικά γόνιμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο (22/10) η συνάντηση της επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου με την πρυτανεία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με κεντρικό θέμα, την οργάνωση και έγκαιρη προετοιμασία των τμημάτων : “Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας”,  “Οικονομικής Ανάλυσης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού” καθώς και την λειτουργία σε σύντομο χρόνο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού , που αναμένεται να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός Πανεπιστημιακού “κάμπους”, στο Δήμο, όπως το είχαν οραματιστεί θεσμικοί φορείς αλλά και η ίδια η  τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαίωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση 20 στρεμμάτων από την έκταση που κατέχει ο Δήμος στην περιοχή των Λακωνίων, με σκοπό την δημιουργία πρόσθετων κτιριακών υποδομών και στόχο την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

caffeine adv2020b

Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι κατά την παραπάνω συνάντηση, διαφάνηκε η βούληση της πρυτανείας να προωθήσει και να στηρίξει το ζήτημα της φοιτητικής εστίας στην έκταση που ήδη έχει παραχωρήσει ο Δήμος.

Αναμένουμε, έκανε γνωστό, το οργανόγραμμα λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ, προκειμένου να έχουμε σαφή εικόνα των υποδομών που θα πρέπει να υπάρξουν.

neratzoulis neo

Μάλιστα σύμφωνα με την ενημέρωση,  σε προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει το πρώτο 15θημερο του Νοεμβρίου στην Αθήνα, με την υπουργό Παιδείας και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα φανεί η εξέλιξη των ζητημάτων που προγραμματίζονται και πως θα προχωρήσουν όλα αυτά στην συνέχεια.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νικόλαος Κατσαράκης καθώς και οι τέσσερις αντιπρυτάνεις.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button