ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον δήμαρχο ΙεράπετραςΤην Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του, με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόσιο Καλαντζάκη.

Η συνάντηση διάρκειας δύο και πλέον ωρών, κύλησε σε κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου, για σειρά σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Ιεράπετρας αλλά και τον Νομό Λασιθίου γενικότερα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και την εξέλιξη έργων που ήδη εκτελούνται ή έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης στον Δήμο Ιεράπετρας, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν όλο το εύρος των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Διαπιστώθηκε και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ιεράπετρας, στην κατεύθυνση δε διατήρησης του κλίματος συνεργασίας η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακόμα καλύτερη  & αποτελεσματικότερη συνεργασία  προς όφελος των πολιτών

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button