Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Υπεγράφη σύμβαση για την ασφαλή λειτουργία του Δήμου

Αγιος Νικόλαος: Υπεγράφη σύμβαση για την ασφαλή λειτουργία του Δήμου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό και τον πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ –και πρόεδρο του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιο Λέκκα, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας η προγραμματική σύμβαση, με αντικείμενο την διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ενεργειών – στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας – για την ασφαλή λειτουργία του δήμου σε όλη του την έκταση.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, στην παραπάνω συνάντηση ζητήθηκε τόσο από τον κ. Λέκκα, όσο και από την επιστημονική του ομάδα, να υπάρξει έλεγχος  αναφορικά με την τρωτότητα των κτιρίων καθώς και να εξεταστεί σοβαρά το θέμα της ασφάλειας των επισκεπτών στην παραλιακή ζώνη και στα ξενοδοχεία, επιδιώκοντας κυρίως το πόρισμα που θα προκύψει από την προγραμματική σύμβαση που έχει εγκρίνει το Δ.Σ, να αποτελέσει ένα επιπλέον στοιχείο ασφάλειας για τους επισκέπτες της περιοχής.

mechanical adv 2021

“Έχουμε – δήλωσε χαρακτηριστικά – μια απολύτως ασφαλή θάλασσα και παράλια που δεν δημιουργούν ιδιαίτερα ζητήματα,αλλά μας ενδιαφέρει οπωσδήποτε, η σωστή διαχείριση σε περίπτωση έκτακτου κινδύνου”. Ο κ. Ζερβός, ανέφερε επίσης στον πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, την σύνταξη Μικροζωνικής Μελέτης της περιοχής, επί Δημαρχίας Γ. Μενεγάκη, την διάθεση από πλευράς δήμου Ορθοφωτοχαρτών καθώς και συστημάτων GIS σε σύντομο χρόνο, δηλώνοντας ότι μετά την υλοποίηση της παραπάνω σύμβασης, αναμένεται να έχουμε άμεσα, ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο, ώστε οι πολίτες του δήμου να νοιώθουν απολύτως ασφαλείς.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble