ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συμπλήρωση και βελτίωση των σχολικών δομώνΗ σχολική στέγη, η προσπάθεια για την συμπλήρωση και βελτίωση των σχολικών δομών στον Δήμο Αγίου Νικολάου, συζητήθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/6) στον Δήμο, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Γουλιδάκη, της αντιπεριφερειάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς κ. Έφης Κουτεντάκη, της θεματικής αντιπεριφερειάρχου Οικονομικών κ. Μαρίας Χανιωτάκη, του Π.Σ κ. Γ. Ανδρουλάκη, του προέδρου της ΣΕΔΕΔΑΝ κ. Β. Ορφανάκη, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Αντώνη Μαυρή, του Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη,της προϊσταμένης του τμήματος Μελετών του Δήμου κ. Μαρίας Πρατσινάκη καθώς και του προϊσταμένου του τμήματος Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κ. Φλουρή.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, στην παραπάνω συνάντηση παρουσίασε το πρόγραμμα ενίσχυσης της σχολικής στέγης στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση που έχει εκπονήσει ο Δήμος καθώς και τα έργα που εξελίσσονται.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως έκανε γνωστό, ο Δήμος έχει ήδη διαθέσει 11 εκατ ευρώ για τις ανάγκες των σχολείων και για την προσχολική αγωγή, ενώ καθίσταται αναγκαία η συνδρομή της Περιφέρειας – μέσω προγράμματος – για τα τρία μεγάλα έργα που υλοποιεί και είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα ίδιων πόρων.

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γ. Γουλιδάκης, όσο και οι θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Χανιωτάκη και ο Π.Σ κ. Γ. Ανδρουλάκης – όπως είπε- γνωρίζουν την στόχευση της Δημοτικής Αρχής και τις ανάγκες που υπάρχουν στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, και προσδοκούμε να ενσκήψουν, με ενδιαφέρον προκειμένου  να βρεθεί λύση στα ζητήματα που ήδη έχουμε επισημάνει.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button