Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Συμπλήρωση και βελτίωση των σχολικών δομών

Αγιος Νικόλαος: Συμπλήρωση και βελτίωση των σχολικών δομών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η σχολική στέγη, η προσπάθεια για την συμπλήρωση και βελτίωση των σχολικών δομών στον Δήμο Αγίου Νικολάου, συζητήθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/6) στον Δήμο, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Γουλιδάκη, της αντιπεριφερειάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς κ. Έφης Κουτεντάκη, της θεματικής αντιπεριφερειάρχου Οικονομικών κ. Μαρίας Χανιωτάκη, του Π.Σ κ. Γ. Ανδρουλάκη, του προέδρου της ΣΕΔΕΔΑΝ κ. Β. Ορφανάκη, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Αντώνη Μαυρή, του Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη,της προϊσταμένης του τμήματος Μελετών του Δήμου κ. Μαρίας Πρατσινάκη καθώς και του προϊσταμένου του τμήματος Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κ. Φλουρή.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, στην παραπάνω συνάντηση παρουσίασε το πρόγραμμα ενίσχυσης της σχολικής στέγης στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση που έχει εκπονήσει ο Δήμος καθώς και τα έργα που εξελίσσονται.

mechanical adv 2021

Όπως έκανε γνωστό, ο Δήμος έχει ήδη διαθέσει 11 εκατ ευρώ για τις ανάγκες των σχολείων και για την προσχολική αγωγή, ενώ καθίσταται αναγκαία η συνδρομή της Περιφέρειας – μέσω προγράμματος – για τα τρία μεγάλα έργα που υλοποιεί και είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα ίδιων πόρων.

apostolakis adv 2

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γ. Γουλιδάκης, όσο και οι θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Χανιωτάκη και ο Π.Σ κ. Γ. Ανδρουλάκης – όπως είπε- γνωρίζουν την στόχευση της Δημοτικής Αρχής και τις ανάγκες που υπάρχουν στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, και προσδοκούμε να ενσκήψουν, με ενδιαφέρον προκειμένου  να βρεθεί λύση στα ζητήματα που ήδη έχουμε επισημάνει.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble