ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: «Σύλλογος εστίασης» – Θα κατατεθούν προτάσειςΤην Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εστίασης, του δήμου Αγίου Νικολάου.

Για μια ακόμη φορά, συζητήθηκαν οι προβληματισμοί των μελών κυρίως για την φετινή σεζόν, που για τους περισσότερους θεωρείται χαμένη, αλλά έστω κι έτσι θα προσπαθήσουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στις προτάσεις που ακούστηκαν, το κυριότερο απ’όλα είναι να ζητηθεί μεγαλύτερη βοήθεια από τον Δήμο, ζητώντας μέχρι και την κατάργηση των Δημοτικών και Λιμενικών τελών για την περίοδο αυτή.

Επίσης θα ζητηθεί να καλεστούν ώστε να ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, Δήμαρχος, Αστυνομικός διευθυνής, Βουλευτές επιδιώκοντας έναν ειλικρινή διάλογο.

swell adv 2021

Θα ζητηθεί επίσης έντονη και συνεχής τουριστική προβολή που θα απευθύνεται κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η χθεσινή συμμετοχή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρή για τόσο σοβαρά θέματα, που θα κρίνουν γενικότερα την πορεία του κλάδου.-

rex estiash2


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button