Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: «Σύλλογος εστίασης» - Θα κατατεθούν προτάσεις

Αγιος Νικόλαος: «Σύλλογος εστίασης» – Θα κατατεθούν προτάσεις

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εστίασης, του δήμου Αγίου Νικολάου.

Για μια ακόμη φορά, συζητήθηκαν οι προβληματισμοί των μελών κυρίως για την φετινή σεζόν, που για τους περισσότερους θεωρείται χαμένη, αλλά έστω κι έτσι θα προσπαθήσουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

mechanical adv 2021

Στις προτάσεις που ακούστηκαν, το κυριότερο απ’όλα είναι να ζητηθεί μεγαλύτερη βοήθεια από τον Δήμο, ζητώντας μέχρι και την κατάργηση των Δημοτικών και Λιμενικών τελών για την περίοδο αυτή.

apostolakis adv 2

Επίσης θα ζητηθεί να καλεστούν ώστε να ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, Δήμαρχος, Αστυνομικός διευθυνής, Βουλευτές επιδιώκοντας έναν ειλικρινή διάλογο.

Θα ζητηθεί επίσης έντονη και συνεχής τουριστική προβολή που θα απευθύνεται κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό.

Η χθεσινή συμμετοχή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρή για τόσο σοβαρά θέματα, που θα κρίνουν γενικότερα την πορεία του κλάδου.-

rex estiash2

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-