ΚΡΗΤΗ

Σύλληψη 31χρονης μητέρας για τα ξεσπάσματα στον 13χρονο γιο τηςΓια ενδοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος του 13χρονου γιου της συνελήφθη από αστυνομικούς του Ηρακλείου 31χρονη από τη Ρουμανία.

Η μητέρα διαμένει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, όμως το αγόρι ήρθε στην Κρήτη πριν από μερικούς μήνες, στη διάρκεια του καλοκαιριού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το μεγάλωνε η γιαγιά του στην οποία έχει αδυναμία. Για το λόγο αυτό το αγόρι ζητούσε επίμονα από τη μητέρα του να προμηθευτεί μία κάρτα ίντερνετ για να μπορέσει να μιλήσει στη γιαγιά του που του έλειπε, όμως εκείνη δεν του αγόραζε και έτσι τον έστειλε στο σπίτι της θείας του. Όταν κάποια στιγμή πήγε να τον πάρει με τον σύντροφο της, το αγοράκι αρνήθηκε να την ακολουθήσει και η 31χρονη εκνευρισμένη προσπάθησε να το χτυπήσει, όμως πρόλαβε και το προστάτεψε η θεία του.

Η τελευταία μάλιστα αναγκάστηκε να βγάλει από το σπίτι την ίδια της την αδερφή ενοχλημένη από την συμπεριφορά της.

swell adv 2021

Τότε η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και εν τέλει βρέθηκε κατηγορούμενη αφού από μαρτυρικές καταθέσεις προέκυψε ότι υπάρχει πρόβλημα με την συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί, σε βάρος του οποίου ξεσπάει συχνά. Η άλλη θεία του παιδιού (επίσης αδερφή της μητέρας) φέρεται να καταθέτει ότι «ακούει χτυπήματα και το παιδί να κλαίει σχεδόν κάθε μέρα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Όταν όμως το ρώτησε τι συμβαίνει, το παιδί από φόβο απάντησε όλα καλά».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το ίδιο το παιδί όταν ερωτήθηκε σχετικά με την συμπεριφορά της μητέρας του ανέφερε ότι κάποιες φορές που η μητέρα του νευριάζει, το χτυπάει με τα χέρια και πετάει πράγματα. Αυτό συνέβη και στο σπίτι τους όταν έφυγαν από τη θεία του.

Έτσι τώρα η μητέρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη. Το αγόρι προς το παρόν βρίσκεται στο σπίτι της θείας του.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button