Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣυγκροτήθηκε η ομάδα εργασίας για την κατάθεση του φακέλου της Σπιναλόγκας

Συγκροτήθηκε η ομάδα εργασίας για την κατάθεση του φακέλου της Σπιναλόγκας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με απόφαση της Yπουργού Πολιτισμού- που δόθηκε στην δημοσιότητα – μέσω της Γενικής Γραμματέως κ.Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, έγιναν γνωστά τα ονόματα των μελών της ομάδας εργασίας που στο εξής καλείται να συνεργαστεί στενά με την κ. Ευγενία Γερούση, Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Προβολής και Αξιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Σύγχρονης Δημιουργίας και εθνική συντονίστρια για τα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, καθώς και με τους φορείς της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την προώθηση της υποψηφιότητας της νήσου Σπιναλόγκας στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Πρόκειται για τους:

mechanical adv 2021

-Σουζάνα Χούλια – Καπελώνη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μουσείων και Αναπλ. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Παναγιώτα Φουντά, Προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων & Αρχαιολογικών Έργων της Διεύθυνσης Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων

apostolakis adv 2

-Ιουλία Παπαγεωργίου, Αναπλ. Προϊσταμένη του Τμήματος Εποπτείας Ελληνικών & Αλλοδαπών Επιστημονικών Ιδρυμάτων & Συντονισμού Θεμάτων Διεθνών Συνεργασιών & Οργανισμών της ΔιεύθυνσηςΒυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων

-Εριέττα Σκουρκέα, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Βυζαντινών – Μεταβυζαντινών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων.

-Γεωργία Μοσχόβη, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με βαθμό Α’ειδικότητας ΠΕ Αρχαιολόγων του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Πανουτσόπουλο, μόνιμο υπάλληλο με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Βυζαντινών – Μεταβυζαντινών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην ίδια Υπηρεσία.

-Δάφνη Χρονάκη, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Κασωτάκη, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με βαθμό Α’ ειδικότητας ΤΕ Μηχανικών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Κρήτης

-Βασιλική Δημητροπούλου, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Ιστορικών Τέχνης του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων. Σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Προέδρου της Ομάδας θα προεδρεύει η αναπληρώτριά της.

-Γ. Γραμματέας της Ομάδας ορίζεται η Ελένη Βλάχα, μόνιμη υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η  πρώτη συνάντηση των μελών της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου στην Αθήνα, ενώ οι εργασίες της Ομάδας – η οποία είναι άμισθη – θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble