ΚΡΗΤΗ

Συγκροτήθηκε η ομάδα εργασίας για την κατάθεση του φακέλου της Σπιναλόγκας

Με απόφαση της Yπουργού Πολιτισμού- που δόθηκε στην δημοσιότητα – μέσω της Γενικής Γραμματέως κ.Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, έγιναν γνωστά τα ονόματα των μελών της ομάδας εργασίας που στο εξής καλείται να συνεργαστεί στενά με την κ. Ευγενία Γερούση, Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Προβολής και Αξιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Σύγχρονης Δημιουργίας και εθνική συντονίστρια για τα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, καθώς και με τους φορείς της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την προώθηση της υποψηφιότητας της νήσου Σπιναλόγκας στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Πρόκειται για τους:

caffeine adv2020b

-Σουζάνα Χούλια – Καπελώνη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μουσείων και Αναπλ. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Παναγιώτα Φουντά, Προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων & Αρχαιολογικών Έργων της Διεύθυνσης Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων

-Ιουλία Παπαγεωργίου, Αναπλ. Προϊσταμένη του Τμήματος Εποπτείας Ελληνικών & Αλλοδαπών Επιστημονικών Ιδρυμάτων & Συντονισμού Θεμάτων Διεθνών Συνεργασιών & Οργανισμών της ΔιεύθυνσηςΒυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων

neratzoulis neo

-Εριέττα Σκουρκέα, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Βυζαντινών – Μεταβυζαντινών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων.

-Γεωργία Μοσχόβη, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με βαθμό Α’ειδικότητας ΠΕ Αρχαιολόγων του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Πανουτσόπουλο, μόνιμο υπάλληλο με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Βυζαντινών – Μεταβυζαντινών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην ίδια Υπηρεσία.

-Δάφνη Χρονάκη, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Κασωτάκη, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με βαθμό Α’ ειδικότητας ΤΕ Μηχανικών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Κρήτης

-Βασιλική Δημητροπούλου, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Ιστορικών Τέχνης του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων. Σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Προέδρου της Ομάδας θα προεδρεύει η αναπληρώτριά της.

-Γ. Γραμματέας της Ομάδας ορίζεται η Ελένη Βλάχα, μόνιμη υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η  πρώτη συνάντηση των μελών της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου στην Αθήνα, ενώ οι εργασίες της Ομάδας – η οποία είναι άμισθη – θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button