Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣυγκροτήθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λασιθίου

Συγκροτήθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λασιθίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λασιθίου που εκλέχτηκε στην πρόσφατη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη.

Έγινε καταμερισμός αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών και εκλέχτηκε το νέο Συντονιστικό της Ν.Ε. που αποτελείται από:

mechanical adv 2021

1.     Καλλιντέρης Γιώργος, Συντονιστής

apostolakis adv 2

2.     Σιμόπουλος Πανταζής, Αναπληρωτής Συντονιστής

3.     Καφετζάκη Μαρία, μέλος (Μεραμπέλο)

4.     Οικονόμου Μιχάλης, μέλος (Σητεία)

5.     Σταυρακάκη Χρύσα, μέλος (Ιεράπετρα).

Άμεση προτεραιότητα της νέας Ν.Ε. στο επόμενο διάστημα, είναι να συγκροτήσει αποτελεσματικές δομές συμμετοχής των μελών, καθώς η πανδημία, εκτός από τα τεράστια προβλήματα που  έχει δημιουργήσει στην κοινωνία, εμποδίζει και τη λειτουργία όλων των συλλογικοτήτων.

Σύντομα θα αρχίσει στις Οργανώσεις Μελών αλλά και στην κοινωνία, η συζήτηση για το σχέδιο προγράμματος του κόμματος και πάντα με ανοιχτό διάλογο, θα το επεξεργαστούμε και θα το συνδέσουμε με τις ιδιαίτερες ανάγκες του τόπου μας.

Τόσο τα μέλη του κόμματος, με τη μεγάλη συμμετοχή τους στις διαδικασίες, όσο και εκείνο το μεγάλο μέρος της κοινωνίας που πλήττεται από τη νεοφιλελεύθερη επίθεση, θα συμμετάσχουν στη συζήτηση και στη διαμόρφωσή τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble