ΚΡΗΤΗ

Συγκροτείται τμήμα πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο ΧανίωνΤμήμα Πυρηνικής Ιατρικής με Γ’ Κάμερα, πρόκειται να λειτουργήσει στο Νοσοκομείο Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του Ιδρύματος. Στο πλαίσιο αυτό, από τις 6 Ιουλίου 2017 προκηρύχθηκε μια θέση Ιατρού Επιμελητή Β’ ειδικότητας Πυρηνικής Ιατρικής, ο οποίος και θα στελεχώσει το υπό σύσταση τμήμα.

Με τη λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα είναι σε θέση ασθενείς –οι οποίοι έχουν ανάγκη να υποβληθούν σε σπινθηρογράφημα, ραδιοανοσολογικές αναλύσεις αίματος π.χ. θυροειδούς, οστών, παραθυροεοδών, μυοκαρδίου, νεφρών, ήπατος κ.λ.π.- να κάνουν τις εξετάσεις στα Χανιά αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τα έξοδα μετάβασης στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με την προκήρυξη κάλυψης θέσεως γιατρού Πυρηνικής Ιατρικής, μπαίνει στην τελική ευθεία πλέον, η συγκρότηση Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής με Γ΄ Κάμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»,  το οποίο θα λύσει χρόνια προβλήματα ασθενών του νομού που είναι υποχρεωμένοι σήμερα να μεταβαίνουν στο ΠΑΓΝΗ.

Με τη λειτουργία του ως άνω τμήματος θα είναι σε θέση ασθενείς –οι οποίοι έχουν ανάγκη να υποβληθούν σε σπινθηρογράφημα, ραδιοανοσολογικές αναλύσεις αίματος π.χ. θυροειδούς, οστών, παραθυροεοδών, μυοκαρδίου, νεφρών, ήπατος κ.λ.π.- να κάνουν τις εξετάσεις στα Χανιά αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τα έξοδα μετάβασης στο Ηράκλειο.

Στις 6 Ιουλίου 2017, προκηρύχθηκε μία θέση Ιατρού Επιμελητή Β’  ειδικότητας Πυρηνικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο Χανίων, ο οποίος θα στελεχώσει το υπό σύσταση τμήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι Ιατροί μπορούν να βρουν την σχετική προκήρυξη και υποδείγματα εντύπων από την Δευτέρα 10 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. Χανίων (www.chaniahospital.gr).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στη Γραμματεία του Συμβουλίου Κρίσεων-Προσλήψεων του Γ.Ν. Χανίων από τις 10-07-2017 έως και τις 31/07/2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειώνεται ότι ο χώρος που θα φιλοξενήσει το Τμήμα της Πυρηνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων,  βρίσκεται υπό διαμόρφωση σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των τμημάτων Ακτινοπροστασίας και αμέσως μετά αναμένεται η μεταφορά σύγχρονου μηχανήματος Γ΄ Κάμερας από την 1η ΥΠΕ Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close