Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣύγχρονος Δήμος: Για την σχεδιαζόμενη παρέμβαση στην παραλία «Βούλισμα» Καλού Χωριού

Σύγχρονος Δήμος: Για την σχεδιαζόμενη παρέμβαση στην παραλία «Βούλισμα» Καλού Χωριού

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Στο προηγούμενο ΔΣ ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την χωροθέτηση λιμενικού έργου – προβλήτας, στην παραλία «Βούλισμα» Καλού Χωριού. Δόθηκαν μάλιστα διαβεβαιώσεις  και από τον παριστάμενο πρόεδρο του Καλού Χωριού ότι υπάρχει και σχετική απόφαση του Τ.Σ.  Επί πλέον η πρόταση παρουσιάστηκε ως μονόδρομος ανάμεσα σε τρείς προτάσεις που εξετάσθηκαν.

Υπήρξαν αντιδράσεις από συμβούλους της  μειοψηφίας και ένα σύμβουλο της πλειοψηφίας για τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτή η παρέμβαση σε μία ιδιαιτέρου κάλλους περιοχή και τον κίνδυνο για την υποβάθμιση της ωραιότερης παραλίας του Δήμου.

mechanical adv 2021

Ευτυχώς με πρόταση του προέδρου κατόπιν της συζήτησης, αποφασίσθηκε η αναβολή του θέματος. Και τι προέκυψε στην πορεία;

apostolakis adv 2

1ον: Το Τοπικό Συμβούλιο δεν είχε ενημερωθεί και δεν είχε πάρει καμία απόφαση!!!!. Μάλιστα σε ενημέρωση που ακλούθησε υπήρξε άρνηση έγκρισης  της πρότασης !!! Άρα το ΔΣ παραπλανήθηκε με στόχο την υφαρπαγή απόφασης . Μεγάλες οι ευθύνες του Δημάρχου και μεγάλη η υποτίμηση του Δημοτικού Συμβούλου.

2ον: Σε συνάντηση πολιτών που έγινε στο Καλό Χωριό , υπήρχε καθολική άρνηση για στην πρόταση.

Τα συμπεράσματα είναι φανερά. Όμως αυτή λειτουργία του ΔΣ δεν μπορεί να συνεχισθεί. . Ο Δημοτικός Σύμβουλος,  πρέπει να βουλεύεται και να  αποφασίζει με σωστή ενημέρωση και να προστατεύεται. Αν όπως γίνεται συνήθως στο παρόν ΔΣ,  οι σύμβουλοι απλώς σήκωναν  το χέρι και επικύρωναν  απόψεις  του Δημάρχου, σήμερα θα είμαστε βαριά εκτεθειμένοι απέναντι στην κοινωνία που εκπροσωπούμε.

Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν ώστε να προστατεύεται  ο Σύμβουλος και το κύρος  του ΔΣ και να μπορούμε είμαστε ήσυχοι με τη συνείδηση μας. Διαφορετικά δεν έχει έννοια η παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων.

Άγιος Νικόλαος 21//2017

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-