ΚΡΗΤΗ

«Σύγχρονος Δήμος»: Αποκατάσταση έργων στην παραλία της Αμμουδάρας στον Αγιο Νικόλαο – Περιπέτεια χωρίς τέλος

Το έργο που έγινε στην παραλία Αμμουδάρα επί της πρώτης θητείας του κ Ζερβού ήταν χρήσιμο. ‘Όμως έγινε χωρίς άδειες, εγκρίσεις κλπ και με το ανάλογο κόστος που κατέβαλε ο Δήμος. Στην πορεία ένα μεγάλο μέρος, προφανώς λόγω τεχνικών προβλημάτων, κατέρρευσε με αρνητικό αποτέλεσμα λειτουργικό, περιβαλλοντικό, ασφάλειας κλπ.

Το αποτέλεσμα της παράνομη παρέμβασης ήταν να πληρώσει ο Δήμος (ΔΑΕΑΝ) επί της θητείας μας, ποσό 162.716,00 ευρώ πρόστιμο στην Κτηματική Εταιρεία για αυθαίρετο έργο στην Αμμουδάρα !!! Πρόστιμο για τον απλό λόγο ότι δεν λήφθηκε η απαιτούμενη άδεια .
Με την παρούσα δημαρχία έγινε μελέτη για την αποκατάσταση της ζημίας για την οποία συμφωνήσαμε. Το κόστος μελέτης που πρέπει να προσθέσουμε στα υπόλοιπα είναι 55.350,00 ευρώ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ανατέθηκε σε εργολάβο το έργο, με βάση τη μελέτη και υπογράφηκε η σχετική σύμβαση.
Ο εργολάβος προχώρησε το έργο και ζήτησε να πληρωθεί τις εργασίες που εκτέλεσε.
Δυστυχώς το ένταλμα δεν θεωρήθηκε, γιατί η σύμβαση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! Για το λόγο ότι η παρέμβαση του Δήμου στην Αμμουδάρα δεν νομιμοποιήθηκε από την Κτηματική Εταιρεία και επομένως και η παρούσα παρέμβαση είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ!!!!

Πως λοιπόν ο κ Δήμαρχος υπέγραψε παράνομη σύμβαση με τον εργολάβο που δεν μπορεί τώρα να πληρωθεί ; Δεν ήξερε ότι δεν νομιμοποιήθηκε η παράνομη παρέμβαση που έκανε ο ίδιος;;;

Πόσο ακόμα θα ταλαιπωρείται η περιοχή από αυτές τις κινήσεις και την ανευθυνότητα από μια Δημοτική Αρχή που τελειώνει πλέον η θητεία της;

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Είναι ανάγκη να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να αποκατασταθεί η ζημία στην παραλία που εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους και επισκέπτες .

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button