ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Ο δήμαρχος στον υπουργό τουρισμού για την ΑΣΤΕΚ

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα, η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στην συνάντηση που συμμετείχαν επίσης η Διευθύντρια της ΑΣΤΕΚ κ. Βαννέσα Σημαντηράκη και τριμελής αντιπροσωπεία φοιτητών,  δόθηκε η δυνατότητα να διατυπωθούν και να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους φοιτητές και συγκεκριμένα : η περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης τους, το στεγαστικό, η στελέχωση της σχολής καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με ευεργετήματα που λαμβάνουν οι φοιτητές άλλων ιδρυμάτων (σίτιση – πάσο).

“ΧΡΥΣΟΣ

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε ειλικρινής διάθεση συνεργασίας, τόνισε ότι το Υπουργείο Τουρισμού έχει την δυνατότητα να παρέμβει άμεσα στα θέματα αρμοδιότητας του (στεγαστικό, σίτιση, πάσο), ενώ όπου εμπλέκεται το Υπουργείο Παιδείας (επίπεδο σπουδών, αναβάθμιση της σχολής),  θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Μάλιστα υπήρξε η δέσμευση τόσο από τον Υπουργό κ. Β. Κικίλια, όσο και από την Υφυπουργό κ. Σ. Ζαχαράκη, να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που τους τέθηκαν εντός του Ιανουαρίου, ενώ το πρώτο 15θήμερο του Ιανουαρίου, παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Υπερταμείο, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της άμεσης παραχώρησης του ΕΟΜΜΕΧ, για να χρησιμοποιηθεί για την συμπλήρωση των στεγαστικών αναγκών της ΑΣΤΕΚ.

“IN_AND_OUT

Εξ άλλου όπως δεσμεύτηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως, στην οποία θα συμμετέχει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προκειμένου να συζητηθούν θέματα αναφορικά την αναβάθμιση των σπουδών της σχολής.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button