ΚΡΗΤΗ

Στον ανακριτή ο πατέρας που ασελγούσε στα παιδιά του

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει για μία ακόμα φορά ο πατέρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα των παιδιών της. Η ίδια πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πληροφορήθηκε από τα ανήλικα παιδιά της όσα φέρονται να είχαν βιώσει στα χέρια του το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο πατέρας τους τα πήρε για τις διακοπές. Τα παιδιά εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ενώ κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου.

caffeine adv2020b

Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Τα όσα περιγράφονται στη δικογραφία και προέκυψαν από την καταγγελία της μητέρας των ανήλικων, αλλά και την εξέταση των ίδιων των παιδιών, προκαλούν ανατριχίλα και περιγράφουν το αρρωστημένο μυαλό ενός ανθρώπου που δεν δίστασε -εάν ισχύουν οι καταγγελίες- να εκδηλώσει τα πιο νοσηρά του πάθη στα ίδια του τα παιδιά.

neratzoulis neo

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι περιγραφές των παιδιών είναι «γροθιά στο στομάχι», αφού εξιστορούν με λεπτομέρειες ακριβώς όχι μόνο τι τους έκανε ο πατέρας τους, αλλά και τι ζήτησε να κάνει το ένα παιδί στο άλλο…

Η 37χρονη προχώρησε στην καταγγελία λίγες ημέρες πριν. Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, τα παιδιά της, της μίλησαν για το τι είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, όταν τους ανέφερε ότι θα πάνε για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο σπίτι του πατέρα τους.

Εκείνα εξέφρασαν την αντίθεσή τους, περιγράφοντας το απίστευτο μαρτύριο που έζησαν. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 38χρονος φέρεται να έκανε στοματικό έρωτα στο γιο του, ενώ ήταν ξαπλωμένος ο 12χρονος στο κρεβάτι μαζί με την εφτάχρονη αδερφή του.  Δεν σταμάτησε όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», εκεί. Ζήτησε και από το μικρό κορίτσι να κάνει το ίδιο, χωρίς όμως η ανήλικη να το πράξει. Η φρίκη όμως δεν είχε τέλος.

Τα ίδια τα παιδιά εξεταζόμενα εξιστόρησαν κι άλλες φρικτές λεπτομέρειες. Ο 38χρονος- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- αμέσως μετά το περιστατικό με το γιο του, οδήγησε την 7χρονη κόρη του στο μπάνιο και τη βίασε παρά φύση.

Τα ίδια τα παιδιά εξεταζόμενα εξιστόρησαν κι άλλες φρικτές λεπτομέρειες. Ο 38χρονος- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- αμέσως μετά το περιστατικό με το γιο του, οδήγησε την 7χρονη κόρη του στο μπάνιο και τη βίασε παρά φύση.

Μάλιστα, το ίδιο το παιδί ανέφερε ότι το είχε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Ακόμη, η 7χρονη είπε ακόμη ότι κάποιες φορές που ο πατέρας της πίστευε ότι κοιμόταν, πήγαινε και τη «χάιδευε» στα γεννητικά της όργανα, ενώ έκανε κι άλλες αρρωστημένες πράξεις σε βάρος του παιδιού.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button