ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία για το αλκοόλ & τον αλκοολισμό στη ΚρήτηΟι αριθμοί που προκύπτουν από το αλκοολικό Ιατρείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Κρήτης πρέπει να μας κινητοποιήσουν, αποτυπώνοντας ότι η κατάχρηση του αλκοόλ στο νησί αλλά και ο εθισμός είναι μια διαχρονική πραγματικότητα για την Κρήτη.

Στην πλούσια δράση του αλκοολογικού ιατρείου αναφέρθηκε στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», της ΚΡΗΤΗ TV, η υπεύθυνη του Ιατρείου, γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος Μαίρη Κουλεντάκη αλλά και η κοινωνική λειτουργός του ιατρείου Μαρία Λιοδάκη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από τα δεδομένα του Αλκοολογικού Ιατρείου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κατά τα τελευταία 10 έτη (2006-2016,) προέκυψαν τα παρακάτω (Κ. Φωτεινογιανοπούλου και συν., 18ο Παγκρήτιο Ιατρικό Συνέδριο 2016): 809 ασθενείς, 87% άνδρες, 89% Έλληνες, μέση ηλικία: 45.7 έτη.64% προσήλθαν με την οικογένειά τους, 27% χωρίς και σε ποσοστό 9 % προσήλθε μόνον η οικογένεια.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button