ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Στο Τμήμα ΒΟΑΚ η Ελένη Παπαθανασίου

Στο Τμήμα ΒΟΑΚ η Ελένη Παπαθανασίου, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου ο Χρ. Παπαδάκης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Δέκα χρόνια προϊσταμένη στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης δεν είναι λίγα και η Αστυνόμος Α’, Ελένη Παπαθανασίου, το ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Σε εκείνην οφείλεται ένα μεγάλο μέρος αυτού που είναι σήμερα το Γραφείο Τύπου καθώς ήταν εκείνη πριν 10 χρόνια που τα έστησα όλα από την αρχή. Από φακέλους στο γραφείο μέχρι τις σχέσεις της με τους δημοσιογράφους.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η Ελένη, αξιωματικός χαμηλών τόνων αλλά επιβλητική όπου χρειάζεται, ήταν πάντα εκεί για να ενημερώσει τους διαπιστευμένους αστυνομικούς συντάκτες και όχι μόνο…

Χωρίς να παραπονεθεί για την ώρα ή για κάτι άλλο, προσπαθούσε πάντα να κρατάει τις ισορροπίες, ως όφειλε άλλωστε.

“IN_AND_OUT

Η αξιωματικός όμως αλλάζει πόστο και σε λίγους μήνες αναλαμβάνει της θέση της Διοικήτριας της Τροχαίας του ΒΟΑΚ με έδρα το Ρέθυμνο. Η νέα θέση, για εμάς που ξέρουμε καλά την Αστυνόμο, θα αποτελέσει προσωπικό στοίχημα.

Τη θέση που θα αναλάβει η Ελένη Παπαθανασίου κατέχει ο απερχόμενος Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Χρήστος Παπαδάκης. Ένας εξαίρετος, μορφωμένος και ικανός αξιωματικός.

Mechanical Solutions

Ο Χρήστος Παπαδάκης αντίστοιχα αναλαμβάνει τη θέση του Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου. Μία θέση με πολλές απαιτήσεις.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button