Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΒΟΑΚ: Στο ίδιο έργο θεατής, για άλλη μια φορά ο Νομός Λασιθίου!

ΒΟΑΚ: Στο ίδιο έργο θεατής, για άλλη μια φορά ο Νομός Λασιθίου!

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Παρά την συσσωρευμένη εδώ και δεκαετίες αγανάκτηση για τις αδικίες που υφίσταται ο Νομός μας, παρά την σύσσωμη αντίδραση όλων των θεσμικών φορέων του Νομού μας αλλά και ολόκληρου του νησιού, παρά την (στα λόγια) κατανόηση και παραδοχή από όλους ότι ο Νομός Λασιθίου είναι παραγκωνισμένος σε θέματα ανάπτυξης, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και υποδομών, εν τούτοις το κομμάτι του ΒΟΑΚ που αφορά την περιφερειακή μας ενότητα, παραπέμπεται στις καλένδες.

Ο νέος οδικός άξονας είναι γνωστό ότι αποτελεί έργο μείζονος σημασίας, τόσο για την ασφάλεια
και την ποιότητα των μεταφορών, όσο και για την ώθηση και επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας. Προϋπόθεση όμως και κορυφαία προτεραιότητα σε μια τέτοια αναπτυξιακή διαδικασία αποτελεί η ενιαία σχεδίαση και υλοποίηση του νέου οδικού άξονα που θα διασχίζει την Κρήτη καθ’ όλο της το μήκος, από τη Σητεία μέχρι και το Καστέλι Κισσάμου.

mechanical adv 2021

Συμπορευόμαστε με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς και την Λασιθιώτικη κοινωνία,
εκφράζοντας την αγωνία αλλά και την απαίτησή μας, να ολοκληρωθεί επιτέλους ο κύκλος των συζητήσεων και να περάσουμε άμεσα στην  υλοποίηση του σχεδιασμού του ενιαίου ΒΟΑΚ από τη μία έως την άλλη άκρη της Κρήτης. Ο Νομός Λασιθίου δεν θα ανεχτεί άλλες παλινωδίες και εμπαιγμούς. Οι όποιες προτεραιότητες και σχεδιασμοί αποτελούν καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης, η οποία και θα καθορίσει ουσιαστικά την εντατικοποίηση των ενεργειών για την υλοποίηση του έργου.

apostolakis adv 2

Αρκετά με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις. Να αποσαφηνιστεί ρητά και αμετάκλητα η πολιτική
βούληση της κυβέρνησης για το σχεδιασμό και το χρονοδιάγραμμα του ΒΟΑΚ (Σητεία-Κϊσσαμος), συμπεριλαμβανομένων επιτέλους  και όλων των τμημάτων του Νομού Λασιθίου και με τις κάθετες συνδέσεις προς Ιεράπετρα.

Για έναν ενιαίο ΒΟΑΚ που θα συνδέει, θα ενώνει και δεν θα διχοτομεί την Κρήτη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελήτηρίου Λασιθίου, Θωμάς Χαριτάκης                                                                   

Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου, Μανόλης Πεπόνης

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble