Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Στήριξη του δήμου από τις ένοπλες δυνάμεις

Οροπέδιο Λασιθίου: Στήριξη του δήμου από τις ένοπλες δυνάμεις

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Στο πλάι του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και των δημοτών – αγροτών του στέκεται η Πολεμική Αεροπορία, στο έργο βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου, κ. Στεφανάκη, και παραχώρησαν  στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου στρατιωτικό μηχάνημα τύπου Greider, της Πολεμικής Αεροπορίας. Το μηχάνημα θα λειτουργήσει προς στήριξη και διευκόλυνση του έργου βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου που καταστράφηκε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν κατ’ επανάληψη την περιοχή και οδήγησαν στην παράταση της κήρυξης του Δήμου σε κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή της 133 Σμηναρχίας Μάχης, Σμήναρχο (Ι) Ιωάννη Σγουράκη, και τον  Υποδιοικητή, Σμήναρχο (Ι) Μιχάλη Κανελάκη, για την άμεση ανταπόκριση και την αμέριστη στήριξη, που φανερώνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων ,οι οποίες καθημερινά μεριμνούν για την προστασία και την ασφάλεια της Χώρας μας.

apostolakis adv 2

Το μηχάνημα έργου μαζί με τον έμπειρο χειριστή, Αρχισμηνία Σπύρο Λιανάκη, θα βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου για διάστημα 22 ημερών.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-