ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη την Παρασκευή ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΑπό το πρωί υπήρχε η φημολογία πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κρήτη θεσμικά και όχι απλά τα Χανιά για διακοπές, ωστόσο οι φήμες έκλιναν περισσότερο στο ότι δεν θα έρθει παρά στο ότι θα πραγματοποιήσει μια οργανωμένη περιοδεία.

Τελικά λόγω των υγειονομικών κυρίως συνθηκών, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κρήτη την Παρασκευή, με το πρόγραμμα του να σχετίζεται αποκλειστικά με την υποστήριξη των εμβολιασμών και την ενίσχυση των δομών υγείας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού αρχίζει από το Ρέθυμνο νωρίς το πρωί, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκέπτεται την κινητή εμβολιαστική μονάδα στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου στις 9.30 το πρωί.

Στις 12.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Στο νοσοκομείο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην αναβαθμισμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά και θα ενημερωθεί για τις κλινικές COVID, αλλά και την επικείμενη λειτουργία του κέντρου Alzeheimer’s.

swell adv 2021

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επίσης θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχει η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, οι Διοικήσεις Πανεπιστημιακού και Βενιζέλειου, οι Διευθυντές των Ιατρικών Υπηρεσιών, καθώς και οι συντονιστές Διευθυντές COVID – 19.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το μεσημέρι, στη 1.30 ο πρωθυπουργός πρόκειται να επισκεφθεί το Εμβολιαστικό Κέντρο Ηρακλείου.


Σχετικά άρθρα

Back to top button