ΚΡΗΤΗ

Στην εντατική ο 15χρονος μαθητής – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος μαθητής ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Όπως δήλωσε o Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Μοσχοβάκης, αμέσως μετά την χειρουργική επέμβαση το 15χρονο αγόρι, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

caffeine adv2020b

Η οικογένεια του από το Λασίθι, περνάει δύσκολες ώρες με τον 15χρονο να δίνει μία δύσκολη μάχη από τη μία στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν οι γονείς του ανήλικου πήγαν να ξυπνήσουν τον γιο τους και είδαν πως είχε σπασμούς.

neratzoulis neo

Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς να έχουν άμεση αντίδραση και να αποφασίζουν την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

«Ο 15χρονος ήρθε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με σπασμούς. Τον βάλαμε σε καταστολή, τον διασωληνώσαμε και τον μεταφέραμε στον αξονικό τομογράφο. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με το Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους νευροχειρούργους να είναι σε ετοιμότητα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Μασούτ Χάνι.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button