ΚΡΗΤΗ

Στην διαδικασία εσωτερικού ελέγχου περνά ο δήμος Αγίου ΝικολάουΜία ανεξάρτητη, αντικειμενικά διαβεβαιωτική και συμβουλευτική δράση, σχεδιασμένη να προσθέτει αξία και να βελτιώνει τις λειτουργίες οργανισμών, επιχειρήσεων και υπηρεσιών, αποκτά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, που συμμετέχει πιλοτικά σε σχετικό πρόγραμμα Εσωτερικού Ελέγχου των ΟΤΑ (10 Δήμοι Πανελλαδικά), προκειμένου  να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και αφορούν κυρίως στην βούληση της δημοτικής αρχής, να λειτουργήσει πιο κοντά στον πολίτη με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και πληρέστερη ενημέρωση για το τοπικό γίγνεσθαι.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/5) στον Δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του Γ.Γ  κ. Γ. Στεφανάκη, Διευθυντών και Τμηματαρχών του Δήμου, συζητήθηκαν κυρίως οργανωτικά θέματα καθώς και το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών, που θα επιτρέψουν τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την διαφάνεια, αλλά και την γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, υπήρξε ευρεία ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τον επιχειρησιακό χαρακτήρα της διαδικασίας του εσωτερικού ελέγχου μεταξύ των αρμοδίων υπαλλήλων, ενώ σε ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διευκρινήσεων, θα υπάρξει άμεσα επαφή με το γραφείο του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα προς όφελος πρωτίστως των πολιτών.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button