ΚΡΗΤΗ

Τηλεοπτικό σποτ για την στήριξη των Χανιώτικων επιχειρήσεων (video)

Τηλεοπτικό σποτάκι για την στήριξη των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, δημιούργησαν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Χανίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, «στις δύσκολες μέρες που ζούμε σαν κοινωνία θεωρούμε πως είναι απαραίτητο τώρα περισσότερο από ποτέ να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους καταναλωτές ότι τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε την συνοχή της κοινωνίας μας. Μια κοινωνία που πλήττεται στο σύνολο της από τις συνέπειες της τεράστιας υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε».

caffeine adv2020b

«Είναι μοναδική ευκαιρία να ξαναγνωριστούμε με τους πελάτες μας, να δημιουργήσουμε νέους δεσμούς σε μια υγιή βάση και σε μια βάση που μόνο κέρδος θα δίνει και στις δύο πλευρές. Είναι αυτή η ευκαιρία που πρέπει όλοι μαζί να αποδείξουμε πως μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μαζί μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον», αναφέρεται στο κείμενο, υποστηρίζοντας ότι «τα τοπικά προϊόντα, τα τοπικά καταστήματα και οι ντόπιοι επαγγελματίες και βιοτέχνες αξίζουν αυτήν την ευκαιρία».

«Είναι τώρα η ώρα να αποδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας για να βγούμε όλοι μαζί πιο δυνατοί από την πρωτοφανή κρίση. Είναι η ώρα να περάσουμε το πιο δυνατό μήνυμα με την πιο δυνατή φωνή:

neratzoulis neo

Ζού-με στα Χανιά! Στηρί-ζουμε τα τοπικά προϊόντα, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και βιοτέχνες! Αξί-ζουμε την ποιότητα που προσφέρουν», αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το σπότ.

Δείτε το σποτ που δημιούργησαν η ΟΕΒΕΝΧ και  ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων:

https://www.facebook.com/giannis.pavlakis2/videos/4008095559262576/

 

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button