Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣυζήτηση για την υδροδότηση και την ηλεκτροδότηση της Σπιναλόγκας

Συζήτηση για την υδροδότηση και την ηλεκτροδότηση της Σπιναλόγκας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το θέμα της χρηματοδότησης των έργων υδροδότησης και ηλεκτροδότησης της Σπιναλόγκας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιο, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα (21/7).

Να σημειώσουμε ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης, είχε υπογράψει το προηγούμενο διάστημα την χρηματοδότηση του έργου με το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ, ενώ μετά την διαδικασία επικαιροποίησης που ακολουθήθηκε από την ΔΕΗ, υπήρξε θεαματική αύξηση του συγκεκριμένου ποσού (1,7 εκ ευρώ).

mechanical adv 2021

Για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος κ. Ζερβός, ο Δήμος, αναζητά πρόσθετους πόρους ή το ποσό που απαιτείται συνολικά, ώστε τα χρήματα που διατίθενται από την Περιφέρεια να δοθούν σε άλλα έργα.

apostolakis adv 2

Επίσης όπως έγινε γνωστό, κατά την παραπάνω συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την επανασύσταση της κοινότητας Μιλάτου, το ζήτημα της  ανταλλαγή μετοχών του Minos Beach, ενώ προτάθηκε από τον Δήμαρχο, η δυνατότητα σύνταξης αλλά και υπογραφής μελετών από τους ειδικούς συμβούλους των Δήμων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, χαρακτηρίζοντας ουσιαστική την συνάντηση του με τον κ. Λιβάνιο, ευχαρίστησε την πρόεδρο του “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη, για τις δεσμεύσεις που ανέλαβε και την υλοποίηση τους (συνάντηση με τον υφυπουργό – ενημέρωση) κατά την επίσκεψη της στον Άγιο Νικόλαο, δηλώνοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες του δήμου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble