ΚΡΗΤΗ

Σούδα: Συγκέντρωση ενάντια στην μεταφορά μεταναστών στην Κρήτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι στη Σούδα πολίτες που με τον τρόπο αυτό θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο της μετατροπής του λιμανιού σε κόμβο μεταφοράς μεταναστών από το Λιβύη.

Οι συγκεντρωμένοι όπως αναφέρουν, δεν θα ανεχτούν να γίνει το νησί μας μέτωπο συγκρούσεων, όπως κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Θα στείλουμε το μήνυμα στον παρανοϊκό Ερντογάν και στους ξένους και ντόπιους συνεργάτες του, πως είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την πατρίδα μας, απέναντι στις ΑΚΑΤΑΝΌΗΤΕΣ, αλλά ΕΥΘΕΊΕΣ ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΜΕΣ ΑΠΕΙΛΈΣ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΗΣ των τριών νομών της Κρήτης, από το φασιστικό καθεστώς της εχθρικής Τουρκίας.

Λίβυοι πρόσφυγες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όπως δεν υπήρξαν ΚΑΙ ΤΟΤΕ που οι Ευρωπαίοι ανθρωπιστές βομβάρδιζαν επί μήνες την Λιβύη δολοφονώντας πολλές χιλιάδες αθώους.»

Κατά την διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα κατά των πολιτικών και των δημοσιογράφων.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Η παρουσία της Αστυνομίας και του Λιμενικού καθ όλη την διάρκεια της διαμαρτυρίας ήταν έντονη.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button