ΚΡΗΤΗ

Σκελετωμένα μουλάρια στο κλειστό φαράγγι της Σαμαριάς

Απίστευτες εικόνες με σκελετωμένα μουλάρια που βρίσκονται εντός στο κλειστό φαράγγι της Σαμαριάς είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος «Προστασία των Ζώων», ένας ορειβάτης ήρθε σε επικοινωνία μαζί με τα μέλη του και ανέφερε πως μέσα στο κλειστό φαράγγι παραμένουν εγκλωβισμένα δύο μουλάρια καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

caffeine adv2020b

Το ένα ζώο είναι σκελετωμένο και σε κακή κατάσταση ενώ εξαιτίας της μεγάλης ηλικίας του και δυσκολεύεται να διεκδικήσει την τροφή του.

«Αρμόδιος φορέας για την ευζωία των συγκεκριμένων ζώων είναι η Διεύθυνση Δασών Χανίων και από ότι γνωρίζαμε, κάθε χειμώνα που ο Δρυμός παραμένει κλειστός, μεταφέρονται σε ειδικό χώρο στα Χανιά. Για ποιο λόγο τα δύο ζώα παρέμειναν εγκλωβισμένα στο κλειστό φαράγγι κοντά στην έξοδο του φαραγγιού σε ένα πολύ στενό σημείο που ονομάζεται «Πόρτες»;», διερωτάται ο Σύλλογος ο οποίος έχει στείλει επιστολή στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Στρατηγό κ. Ρουτζάκη, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button