ΚΡΗΤΗ

Σητεία | Τοποθετήθηκε πυροσβεστικός κρούνος σε περίπτωση φωτιάς

Σε συνέχεια των αναρτήσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας, που αφορούσαν τις αναγνωρίσεις στο φοινικόδασος Βάι, από πλευράς πυροπροστασίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συμμετέχουν στο σχέδιο “ΙΟΛΑΟΣ”, ότι τοποθετήθηκε ένας πυροσβεστικός κρουνός στο τρίγωνο Παλαικαστρο – Τοπλού – Βάι για την πλήρωση όλων των πυροσβεστικών οχημάτων.

Ο νέος πυροσβεστικός κρουνός θα βοηθήσει τα μέγιστα σε μια ενδεχόμενη πυρόσβεση, που όλοι απευχόμαστε, λόγω εγγύτητας και αμεσότητας, αφού η θετική έκβαση οποιασδήποτε κατάσβεσης εξαρτάται από το χρόνο επέμβασης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΠΠ, ευχαριστώ θερμά όλους τους εμπλεκόμενους (Κοινότητα, υπηρεσία άρδευσης, Δκση πυροσβεστικών υπηρεσιών, Δήμος), για την υλοποίηση της παραπάνω επέμβασης, προκειμένου να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς, διατηρώντας αλώβητο και ζωντανό, ένα από τα στολίδια του Δήμου μας όπως αυτό του φοινικοδάσους.

Συνεχίζουμε να ανησυχούμε και να αγωνιούμε για το καλό του τόπου μας.

swell adv 2021

ΥΓ Το νερό είναι από το δίκτυο άρδευσης (μη πόσιμο) και η χρήση του είναι αποκλειστικά για πυρόσβεση, καθώς και για ανάγκες (ΔΜ) της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ


Σχετικά άρθρα

Back to top button