ΚΡΗΤΗ

Σητεία: Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελβετίας χορήγησε όχημα διάσωσηςΠαραδόθηκε στο Δήμο Σητείας ένα όχημα Road Resque, ευγενική χορηγία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ελβετίας. Την διαδικασία η οποία είχε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια περίπου είχε αναλάβει και ολοκλήρωσε με επιτυχία ο επί χρόνια επισκεπτόμενος την πόλη της Σητείας κ. Patrik Ariette.

Ο κ. Patrik αντελήφθη την αναγκαιότητα χρήσης ενός τέτοιου τύπου οχήματος το οποίο αντιμετωπίζει δύσκολα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων, διαθέτοντας ένα πολύπλοκο εξοπλισμό που δίδει την δυνατότητα απεγκλωβισμού ατόμων (ειδικά ψαλίδια), κατάσβεσης δύσκολων περιπτώσεων πυρκαγιών, ρυμούλκισης κάτω από δύσκολες συνθήκες, φωτισμού χώρων σε νυχτερινά περιστατικά κ.λ.π.

Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί τον κ. Patrik και τους 2 συναδέλφους του που ολοκλήρωσαν μια δαιδαλώδη διαδικασία και έφεραν οδικώς το όχημα στην πόλη μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς κατά την μεταφορά ιδιαίτερα τις ΑΝΕΚ LINES και ΒLUE STAR FERRIES καθώς και τη διοίκηση του SITIA BAY για την προσφορά της διαμονής των 3 Ελβετών φίλων της πόλης μας.

Το συγκεκριμένο όχημα θα ταξινομηθεί από το Δήμο Σητείας και στη συνέχεια με ένα μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΔΕΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα μπορεί να χρησιμοποιείται με βάση τις δυνατότητες που έχει.

Χαιρόμαστε που η περιοχή μας αποκτά ένα τέτοιο πολυεργαλείο και ευχόμαστε να είναι αχρείαστο.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close