Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣητεία | Πότε δημοπρατείται η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων

Σητεία | Πότε δημοπρατείται η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Νέες ημερομηνίες δημοπράτησης έχουμε για δύο “ταλαιπωρημένα” έργα που αφορούν νέες Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων, στις περιοχές της Σητείας και της Κέρκυρας. Πιο συγκεκριμένα, την τέταρτη του παράταση πήρε ο διαγωνισμός για τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων στη Σητεία, καθώς η δημοπράτηση μετατέθηκε για τις 31 Μαΐου 2021. Η αναθέτουσα αρχή του έργου είναι ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης. Το έργο με την υλοποίηση του θα περάσει την περιοχή της Ανατολικής Κρήτης στη σύγχρονη και ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων.

Η δημοπράτηση του έργου εντάσσεται στον προγραμματισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών που έχει ανάγκη η χώρα με την απορρόφηση του συνόλου των διαθέσιμων πόρων από την ΕΕ για τη χρηματοδότησή τους.

mechanical adv 2021

Στο ΕΣΠΑ 2014-2020

apostolakis adv 2

Η Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) Σητείας έχει προϋπολογισμό 19,37 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020”. Θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται 15.000 τόνους σύμμεικτων απορριμμάτων ανά έτος και 300 τόνους αφυδατωμένης ιλύος (λυματολάσπης) ανά έτος, εξυπηρετώντας έτσι τους Δήμους Σητείας και Ιεράπετρας, σύμφωνα και με το εγκεκριμένο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων της Κρήτης.

Η διάρκεια της κατασκευής θα είναι 18 μήνες, 6 μήνες η δοκιμαστική λειτουργία ενώ επιπλέον 60 μήνες θα δοθεί η λειτουργία του ΜΕΑ Σητείας. Ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης τής σύμβασης, κατά το μέρος που αφορά στη λειτουργία, για επιπλέον χρονικό διάστημα 5 ετών (δικαίωμα προαίρεσης). Σε αυτήν την περίπτωση, ο προϋπολογισμός τής προαίρεσης λειτουργίας του έργου για πέντε (5) έτη, ανέρχεται σε 5 140 035,00 EUR πλέον ΦΠΑ.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble