ΚΡΗΤΗ

Σητεία | Πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για τα καταστήματα εστίασης του Δήμου

Την απόφαση της πλήρους απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη έλαβε στη τελευταία συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για τα καταστήματα εστίασης σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ.

Το ποσό των 20.000 ευρώ δεν θα τα εισπράξει ο Δήμος από τα καταστήματα εστίασης σε μια κίνηση συμπαράστασης, στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. Το ποσό των 20.000euro ΔΕΝ θα εισπράξει ο Δήμος από τα καταστήματα εστίασης σε μια κίνηση συμπαράστασης, στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τονωτική ένεση για τις επιχειρήσεις είναι η περίοδος που διανύουμε με την κίνηση σε ολόκληρο τον Δήμο να καταγράφει πολύ υψηλά νούμερα.

“Ο εσωτερικός τουρισμός είναι αυτός που κατά κύριο λόγο στηρίζει την τοπική οικονομία μέσα σε ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλες τις περιοχές γι αυτό και ο Δήμος είχε δώσει την πρέπουσα προσοχή σε αυτή την κατεύθυνση με ανάλογη εσωτερική προβολή της περιοχής με κάθε τρόπο” δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button