ΚΡΗΤΗ

Σητεία | Ο πρώτος τραυματισμός στο νησί από λεοντόψαροΜια σοβαρή περιπέτεια υγείας έζησε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/08) ένας 39χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος κινδύνευσε από τσίμπημα λεοντόψαρου ενώ ψάρευε στον όρμο του Κουρεμένου στην περιοχή της Σητείας.

Ο 39χρονος είχε βουτήξει με το ψαροντούφεκο και στην προσπάθεια του να βγάλει ένα ψάρι που είχε χτυπήσει, κάνοντας μια απότομη κίνηση, χτύπησε με το χέρι του ένα λεοντόψαρο που βρίσκονταν πίσω του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από το χτύπημα με το λεοντόψαρο, στον 39χρονο καρφώθηκαν άκανθες και αμέσως ένιωσε τα άκρα του να παραλύουν και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Βγήκε στην επιφάνεια με ότι δυνάμεις είχε και ζήτησε βοήθεια από τον φίλο του με τον οποίο ψάρευαν μαζί ο οποίος τον έβγαλε στην ακτή.

swell adv 2021

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και όταν τον παρέλαβε ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ ευτυχώς υπήρχε η δυνατότητα χορήγησης αντισταμινικού χαπιού, το οποίο βοήθησε τον 39χρονο να συνέλθει κάπως μέχρι να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Σητείας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αυτή η αναφορά από ερασιτέχνη ψαρά είναι η πρώτη που αφορά σε τραυματισμό από λεοντόψαρο και σε αλλεργικές αντιδράσεις, οι οποίος αν δεν αντιμετωπίζονταν γρήγορα, θα μπορούσαν να του είχαν κοστίσει τη ζωή


Πηγή
neakriti.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button