Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣητεία: Νέο δημαρχείο και το Αστεροσχολείο στόχοι του 2021 (video)

Σητεία: Νέο δημαρχείο και το Αστεροσχολείο στόχοι του 2021 (video)

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας κ Παπαδάκης Ιωάννης έδωσε τις ευχές του μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το 2021 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δώσει τη δυνατότητα η νέα καλύτερη χρονιά να ολοκληρωθεί το ρεαλιστικό, όπως χαρακτηριστικά λέει, τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σητείας το οποίο περιλαμβάνει 19 έργα ζωτικής σημασίας για το Δήμο.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας κ Παπαδάκης Ιωάννης έδωσε τις ευχές του μέσα από την εφημερίδα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το 2021 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δώσει τη δυνατότητα η νέα καλύτερη χρονιά να ολοκληρωθεί το ρεαλιστικό, όπως χαρακτηριστικά λέει, τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σητείας το οποίο περιλαμβάνει 19 έργα ζωτικής σημασίας για το Δήμο.

mechanical adv 2021

Δημαρχείο, Αστεροσχολείο, παραλιακός αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του Δήμου είναι οι προτεραιότητες για αυτή τη χρονιά. Κυρίαρχο ζήτημα  ο ΒΟΑΚ. Ένα έργο για το οποίο θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση αν θέλουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η χρονιά θα είναι καθοριστική για τις αποφάσεις που θα παρθούν.

apostolakis adv 2

“Σαν Σητειακοί συγκεντρώνουμε όλα τα καλά χαρακτηριστικά του Έλληνα και στα δύσκολα μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα. Η ανάπτυξη σε αυτόν τον τόπο θα έρθει μετά από σκληρή δουλειά. Αν δουλέψουμε θα κατακτήσουμε αυτά που μας αναλογούν σαν τόπος”.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble