ΚΡΗΤΗ

Σητεία: Νέο δημαρχείο και το Αστεροσχολείο στόχοι του 2021 (video)

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας κ Παπαδάκης Ιωάννης έδωσε τις ευχές του μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το 2021 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δώσει τη δυνατότητα η νέα καλύτερη χρονιά να ολοκληρωθεί το ρεαλιστικό, όπως χαρακτηριστικά λέει, τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σητείας το οποίο περιλαμβάνει 19 έργα ζωτικής σημασίας για το Δήμο.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας κ Παπαδάκης Ιωάννης έδωσε τις ευχές του μέσα από την εφημερίδα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το 2021 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δώσει τη δυνατότητα η νέα καλύτερη χρονιά να ολοκληρωθεί το ρεαλιστικό, όπως χαρακτηριστικά λέει, τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σητείας το οποίο περιλαμβάνει 19 έργα ζωτικής σημασίας για το Δήμο.

caffeine adv2020b

Δημαρχείο, Αστεροσχολείο, παραλιακός αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του Δήμου είναι οι προτεραιότητες για αυτή τη χρονιά. Κυρίαρχο ζήτημα  ο ΒΟΑΚ. Ένα έργο για το οποίο θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση αν θέλουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η χρονιά θα είναι καθοριστική για τις αποφάσεις που θα παρθούν.

“Σαν Σητειακοί συγκεντρώνουμε όλα τα καλά χαρακτηριστικά του Έλληνα και στα δύσκολα μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα. Η ανάπτυξη σε αυτόν τον τόπο θα έρθει μετά από σκληρή δουλειά. Αν δουλέψουμε θα κατακτήσουμε αυτά που μας αναλογούν σαν τόπος”.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button