ΚΡΗΤΗ

Σητεία: Η περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει την δημιουργία γηροκομείου

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι έτοιμη να στηρίξει την δημιουργία Γηροκομείου στη Σητεία, όπως έπραξε και στους άλλους Δήμους του Λασιθίου, τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από την Σητεία.

Ο Περιφερειάρχης συμμετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Σητείας για το θέμα της δημιουργίας Γηροκομείου στην πόλη, με τη συμμετοχή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλου, του Δημάρχου Σητείας Γεωργίου Ζερβάκη, του Προέδρου του ΔΟΚΑΣ Μιχάλη Περάκη, καθώς και της προέδρου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας Δέσποινας Πλακιωτάκη, της Αντιπροέδρου Καίτης Πετυχάκη καθώς και των μελών της Επιτροπής Στήριξης Χαράλαμπου Σαρίδη και Μαρίας Αεράκη.

caffeine adv2020b

«Χρειαζόμαστε την μελέτη του έργου και από κει και πέρα η Περιφερεια Κρήτης θα στηρίξει την υλοποίηση του έργου όπως έπραξε στη Λατσίδα, στην Ιεράπετρα αλλά και στην ενίσχυση του Γηροκομείου στο Οροπέδιο Λασιθίου», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης αναφερόμενος στα σχετικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button