Τετάρτη, 19 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣητεία: Fake news η αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα του βιολογικού...

Σητεία: Fake news η αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα του βιολογικού σταθμού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από τους αρμοδίους της ΔΕΥΑΣ φημολογία των τελευταίων ημερών, έπειτα από αναφορά ραδιοφωνικού σταθμού του Ηρακλείου, βάσει της οποίας σημειώθηκε αύξηση του ιικού φορτίου που αφορά τον covid -19 στα λύματα της Σητείας.

Η ΔΕΥΑΣ, έχει υπογράψει με το εργαστήριο δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης μνημόνιο συνεργασίας, στο πλαίσιο του οποίου διενεργούνται δειγματοληψίες λυμάτων από τον Βιολογικό της Σητείας. Οι δειγματοληψίες γίνονται κάθε εβδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη.

mechanical adv 2021

Όπως ανέφεραν τόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Σταύρος Συλλιγαρδάκης όσο και ο Διευθυντής της επιχείρησης κ. Σταύρος Ψωμαδάκης, καμία ισχύ δεν έχει η προαναφερθείσα φημολογία, αφού βάσει των αποτελεσμάτων των αναλύσεων όλα τα δείγματα των λυμάτων είναι αρνητικά, δεν υπάρχει ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο. Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Ψωμαδάκης, εάν και εφ’ όσον αυτό το δεδομένο αλλάξει, η ΔΕΥΑΣ πρώτη θα το αναφέρει. Δεν χρειάζεται όμως να δημιουργείται αναστάτωση στον κόσμο για κάτι που δεν ισχύει.

apostolakis adv 2

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ τόνισε: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και σε αυτά που γράφουμε. Διότι διαφορετικά δημιουργούμε τεράστια ανησυχία στον κόσμο κι αυτό δεν είναι σωστό. Βγήκε μία είδηση, η οποία δυστυχώς ήταν εσφαλμένη. Θα πρέπει να διασταυρώνεται η πληροφορία και μετά να γράφεται, να λέγεται. Η Σητεία ήταν, είναι και πιστεύω και στο μέλλον να είναι η πιο υγιής, καθαρή πόλη χωρίς κρούσματα και ιικό φορτίο. Έχουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων, τα οποία είναι μηδενικά. Τα αποτελέσματα τα ανακοινώνουμε εμείς επίσημα ή ο Δήμος. Διότι διαφορετικά προκαλείται μεγάλη αναστάτωση κι αυτό δεν είναι σωστό. Δεν μπορούν να λέγονται πράγματα που δεν είναι διασταυρωμένα, δεν είναι αληθή».

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble