ΚΡΗΤΗ

Σητεία: Εντοπίστηκε το πλοιάριο που αποβίβασε μετανάστες

Τέσσερις μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αθερινόλακκου Σητείας, το βράδυ της Κυριακής. Οι μετανάστες εντοπίστηκαν από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές, καθώς του βρήκαν να περιπλανώνται στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, τους μετανάστες αποβίβασε ένα πλοιάριο και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του σκάφους από το Λιμενικό.

brands heaven2021

Το δουλεμπορικό εντοπίστηκε ανοιχτά του Αθερινόλακκου και συνελήφθησαν οι διακινητές. Πρόκειται για μία Πολωνή και δύο Αιγύπτιους οι οποίοι χρησιμοποίησαν ταχύπλοο σκάφος για να φέρουν από την Αίγυπτο στην Κρήτη τους τέσσερις μετανάστες.

Οι τέσσερις Αιγύπτιοι μετανάστες οδηγήθηκαν στο Α.Τ Σητείας ενώ οι συλληφθέντες διακινητές, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button