Κυριακή, 11 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣητεία: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 640.000 ευρώ για μελέτες στο λιμενικό ταμείο

Σητεία: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 640.000 ευρώ για μελέτες στο λιμενικό ταμείο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μεγάλη επιτυχία του Δήμου Σητείας που κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση με περίπου 640.000€ για την εκπώνηση μελετών για το λιμάνι της Σητείας και τα αλλιευτικά καταφύγια Γοπύδουρα, Κουρεμένου και Μόχλους, μέσα από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

Η μεγάλη επιτυχία αυτή έρχετε την περίοδο της οργάνωσης του Μάστερ πλαν του λιμανιού. Αυτό σημαίνει ότι ο προγραμματισμός που υπήρχε προχωρά ένα ακόμα βήμα, αφού θα ξεκινήσει άμεσα τις μελέτες που είχαν προγραμματιστεί και μπορούν να γίνουν επιπλέον έργα.

mechanical adv 2021

Όπως εξήγησε ο κ. Δημήτρης Ρομπογιαννάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Λιμανικού Ταμείου Σητείας κ. Μιχάλης Αντωνιδάκης, είναι μια μεγάλη επιτυχία αφού σε άλλη περίπτωση έπρεπε να περιμένουμε την επόνηση του Master Plan για να ζητήσουμε χρηματοδότηση. Τώρα αυτό το βήμα γίνεται ταχύτερα και δίνει προοπτικές τόσο για το Λιμάνι της Σητείας όσο και τα αλλιευτικά καταφύγια Κουρεμένου, Γούδουρα και Μόχλου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble