ΚΡΗΤΗ

Σητεία: 3χρονο αγοράκι θετικό στον κορωνοϊόΕνα 3χρονο αγοράκι βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό στην Σητεία Λασιθίου που σύμφωνα με πληροφορίες και την ενημέρωση που έγινε στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας για θέματα covid το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Σητείας κι ακολούθως παραμονή των Χριστουγέννων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του τομέα της Σητείας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Βάση των πληροφοριών που υπάρχουν, το παιδί αρχικά είχε θετικό τεστ αντισωμάτων όχι όμως PCR. Ακολούθως κι αφού υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, βγήκε θετικό και το PCR.

Το παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο έχοντας κοντά τη γιαγιά του.

swell adv 2021

Το 3χρονο αγορλακι έμενε στο Πισκοκέφαλο Σητείας μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του – οι γονείς του είναι στην Αθήνα. Ο παππούς του παιδιού στο πρώτο τεστ που υποβλήθηκε είναι αρνητικός στον ιό ενώ τόσο ο ίδιος όσο και τα λοιπά συγγενικά πρόσωπα του παιδιού με τα οποία ήταν σε επαφή έχουν επίσης υποβληθεί σε τεστ που είναι αρνητικά και βρίσκονται σε κατ’ οίκον.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button