Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣίσι: Θα δημιουργηθούν Wi-Fi hotspot για δωρεάν πρόσβαση

Σίσι: Θα δημιουργηθούν Wi-Fi hotspot για δωρεάν πρόσβαση

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο καθώς και δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (WI FI) σε επιλεγμένα σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Σισίου, προχωρεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μετά την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα WiFi4EU που υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης  (Ε.Κ.Ε.Τ.Α), στο οποίο υποβλήθηκε σχετική πρόταση.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών του Δήμου κ. Νίκο Καραβελάκη, αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU), ο Δήμος Αγίου Νικολάου, έλαβε την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εγκατάσταση και λειτουργία σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi hotspots) σε επίκαιρες περιοχές σημεία του Σισίου..

mechanical adv 2021

Μάλιστα μετά την ανάδειξη αναδόχου του έργου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο Σίσι, παρουσία του Τεχνικού κ. Φραγκίσκου Αγγελάκη, προκειμένου να επιλεγούν τα βέλτιστα σημεία εγκατάστασης  για να παραχθούν σε σύντομο χρόνο  οι σχετικές υπηρεσίες.

apostolakis adv 2

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – υπεύθυνος για θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ. Χάρης Αλεξάκης, αναφερόμενος στην προσπάθεια του Δήμου για την αναβάθμιση των ψηφιακών δημοτικών υποδομών που ως στόχο έχουν την εξυπηρέτηση των δημοτών, δήλωσε ότι ήδη ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με αφορμή την πανδημία προχώρησε στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των ηλεκτρονικών του υπηρεσιών, ενώ μετά την εγκατάσταση  σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους σε Άγιο Νικόλαο, Ελούντα, Νεάπολη, επελέγη το Σίσι και κατόπιν και άλλες περιοχές του δήμου για την εγκατάσταση σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου κ. Μανόλης Λεμπίδης,ο οποίος παρευρέθηκε στην παραπάνω συνάντηση, δήλωσε ότι η εγκατάσταση του νέου ασύρματου δικτύου στον Δήμο παρέχει την δυνατότητα σε δημότες και επισκέπτες, ν΄ απολαμβάνουν υπηρεσίες ελεύθερης πρόσβασης αλλά και ν΄ αναπτυχθούν σύγχρονα εργαλεία υπηρεσιών και εφαρμογών προκειμένου να φτάσουμε σ΄ ένα σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο.

Στην συνάντηση συμμετείχε μεταξύ και ο πρόεδρος της κοινότητας Βραχασίου κ. Κων/νος Κυβερνητάκης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble