Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣίσι: Οι εθελοντές στην μάχη της καθαριότητας!

Σίσι: Οι εθελοντές στην μάχη της καθαριότητας!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με μια κοινή δράση εθελοντικής προσφοράς, νέοι, εκπρόσωποι της κοινότητας Βραχασίου, του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου, ιδιώτες επιχειρηματίες, με την συνδρομή του Δήμου Αγίου Νικολάου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εβδομάδα, με στόχο τον καθαρισμό, τον ευπρεπισμό, αλλά και την αναβάθμιση των σημείων τουριστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής του Σισίου.

O Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, χαρακτήρισε συγκινητική την προσπάθεια αυτή των εθελοντών, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα, δηλώνοντας ότι η ευαισθητοποίηση των δημοτών, αλλά και η παρακίνηση για συμμετοχή όλων στην προσπάθεια καθαρισμού και αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος, αποδεικνύει ότι η κοινωνία παρά τις αντίξοοες συνθήκες που βιώνει, μπορεί να σταθεί και να προχωρήσει έχοντας το αίσθημα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, όπως αποδεικνύει με τις πράξεις της.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble