ΚΡΗΤΗ

Σίσι, Μίλατος | Εντονες διαμαρτυρίες και συγκέντρωση από τους επαγγελματίες για τις κατεδαφίσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη. Οι επαγγελματίες Σισίου και Μιλάτου, διαμαρτύρονται διότι εν μέσω πανδημίας απειλούνται με κατεδάφιση οι περιουσίες τους, στο παραλιακό μέτωπο.

Πολλές από αυτές τις περιουσίες, συντηρούνται εδώ και 40 χρόνια, έχουν πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για ενοικιοστάσια και συντηρήσεις. Οπως καταγγέλλουν, έρχεται η πολιτεία και απειλεί να τους αφήσει στον δρόμο και να κατεδαφίσει όλα όσα με τόσο κόπο έχουν φτιάξει.

neratzoulis neo

Η κινητοποίηση θα έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν συνάντηση για το θέμα αυτό με τον βουλευτή Λασιθίου κο Γιάννη Πλακιωτάκη.

bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button