Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣίσι, Μίλατος | Εντονες διαμαρτυρίες και συγκέντρωση από τους επαγγελματίες για τις...

Σίσι, Μίλατος | Εντονες διαμαρτυρίες και συγκέντρωση από τους επαγγελματίες για τις κατεδαφίσεις

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη. Οι επαγγελματίες Σισίου και Μιλάτου, διαμαρτύρονται διότι εν μέσω πανδημίας απειλούνται με κατεδάφιση οι περιουσίες τους, στο παραλιακό μέτωπο.

Πολλές από αυτές τις περιουσίες, συντηρούνται εδώ και 40 χρόνια, έχουν πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για ενοικιοστάσια και συντηρήσεις. Οπως καταγγέλλουν, έρχεται η πολιτεία και απειλεί να τους αφήσει στον δρόμο και να κατεδαφίσει όλα όσα με τόσο κόπο έχουν φτιάξει.

mechanical adv 2021

Η κινητοποίηση θα έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν συνάντηση για το θέμα αυτό με τον βουλευτή Λασιθίου κο Γιάννη Πλακιωτάκη.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble