ΚΡΗΤΗ

Νέοι σηματοδότες στην Παλαιά Εθνική οδό Ηρακλείου – Λασιθίου

Για την βελτίωση του επίπεδου οδικής ασφάλειας του εθνικού δικτύου της Κρήτης με επιπλέον σήμανση πέραν της υφιστάμενης και στα πλαίσια του 12ου Υποέργου: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΩΝ ΦΑΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΗΤΗΣ», προβλέπεται η τοποθέτηση προειδοποιητικών ιστών φωτεινής σηματοδότησης με αναλάμποντες φανούς στα πιο επικίνδυνα σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Νέοι σηματοδότες στην Παλαιά Εθνική οδό Ηρακλείου - Λασιθίου 2

Στο πλαίσιο υλοποίησης του παραπάνω έργου από την Πέμπτη 28-03-2019 το συνεργείο συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση και παραδώσει σε λειτουργία προειδοποιητικούς (πορτοκαλί) αναλάμποντες φανούς σηματοδότησης σε σημεία της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Λασιθίου μέχρι τον κόμβο Μαλίων.

Στα σημεία αυτά έχουν τοποθετηθεί αυτόνομοι φανοί LED φωτεινής σηματοδότησης με φωτοβολταϊκό πάνελ. Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα σήμανση, καθώς στα σημεία αυτά υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος εξαιτίας των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσουν οι οδηγοί.

Νέοι σηματοδότες στην Παλαιά Εθνική οδό Ηρακλείου - Λασιθίου 3

Νέοι σηματοδότες στην Παλαιά Εθνική οδό Ηρακλείου - Λασιθίου 4CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close