ΚΡΗΤΗ

Σημαντική πρωτοβουλία από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης για την ενδοοικογενειακή βία

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας αλλά και της κακοποίησης γυναικών στο νησί μας, με ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών στην Κρήτη να υφίσταται ψυχολογική κακοποίηση.

Με σύνθημα «Ας νικήσουμε τη βία», η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ενώνει τις δυνάμεις της με φορείς, συλλόγους και υπηρεσίες με στόχο τη διοργάνωση μιας σειράς δράσεων και εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για το φαινόμενο της Ενδοοικογενειακής βίας αλλά και κακοποίησης παιδιών και γυναικών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για το κοινωνικό αυτό πρόβλημα, σχεδιάζεται μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης από οχήματα φορέων και υπηρεσιών με αναγραφόμενα μηνύματα κατά της βίας και της κακοποίησης.

Προς τη κατεύθυνση αυτή θα υπάρξουν ομιλίες στα σχολεία, αθλητικές δραστηριότητες εθελοντικού χαρακτήρα με ανάδειξη κοινωνικών μηνυμάτων αλλά και μια μουσική συναυλία αγάπης.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button