Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣύγχρονος Δήμος: Για τις κατασκευές στο λιμάνι Αγίου Νικολάου

Σύγχρονος Δήμος: Για τις κατασκευές στο λιμάνι Αγίου Νικολάου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Μέσα στα πολλά γεγονότα των ημερών, έχουμε και τα τοπικά μας. Παραθέτουμε την άποψη μας για τις κατασκευές στο λιμάνι Αγίου Νικολάου. Κυρίως για τη διαδικασία που αναδεικνύει τη νοοτροπία της Δημοτικής Αρχής, όπως αυτή εκφράστηκε σε όλο της το μεγαλείο στο θέμα της μετακίνησης του περιπτέρου.

Συνεδρίαση 15ης Ιουλίου 2015

mechanical adv 2021

Θέματα:

apostolakis adv 2

10: Συζήτηση επί ης αριθμ 77/2015 απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου η οποία αφορά χωροθέτηση χώρου στάθμευσης ποδηλάτων
11: Συζήτηση επί της αριθμ 83/2015 απόφασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου η οποία αφορά χωροθέτηση χώρου στάθμευσης για μηχανάκια.

Για τα δύο θέματα που αφορούν χωροθετήσεις στη ζώνη λιμένα Αγίου Νικολάου έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1: Ενώ μας καλείτε να εγκρίνουμε χωροθετήσεις, ήδη έχουν γίνει και τοποθετηθεί οι σχετικές κατασκευές !!!! Προφανώς όλα έχουν γίνει εκτός διαδικασιών και παρανόμως, παραβιάζοντας κάθε έννοια χρηστής διοίκησης. Το Δημοτικό Συμβούλιο αν συμφωνήσει με την εισήγηση του Δημάρχου αναλαμβάνει σοβαρές ευθύνες.

2. Όπως είπε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, προκύπτει ότι τις κατασκευές τις έκαναν ιδιώτες χωρίς να τηρηθεί καμιά διαδικασία, παραβιάζοντας κάθε νομιμότητα. Ούτε τιμολόγια υπάρχουν, ούτε αποδοχή δωρεάς γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.

3. Στις κατασκευές που έγιναν έχουν τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες. Προφανώς εκείνοι που έκαναν την κατασκευή είχαν ως αντάλλαγμα την τοποθέτηση διαφήμισης σε κεντρικό σημείο σο Λιμάνι. Καμμία διαδικασία εν τηρήθηκε για την προβολή και διαφήμιση σύμφωνα με το νόμο. Δημιουργείται θέμα τάξης και νομιμότητας και υπάρχουν επαγγελματίες που ερωτούν γιατί δεν έγινε ανοικτή διαδικασία για να συμμετέχουν και αυτοί στη διαφήμιση.

Κατόπιν τούτων και επειδή θεωρούμε ότι υπάρχει σωρεία παρανομιών και αδιαφανών διαδικασιών δεν μπορούμε εκ των υστέρων να επικυρώσουμε τη διαδικασία και καταψηφίζουμε. Παράλληλα ζητούμε την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Του Σύγχρονου Δήμου

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ