Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣε τροχιά υλοποίησης το έργο της δημοτικής αρχής Αγίου Νικολάου

Σε τροχιά υλοποίησης το έργο της δημοτικής αρχής Αγίου Νικολάου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

“Θεωρούμε, ότι άμεσα τα έργα που δημοπρατήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα – οι συμβάσεις των οποίων υπογράφονται σήμερα – θα δώσουν την ώθηση, ώστε την χρονιά που ακολουθεί, να εξελιχθεί πλήρως το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει και καλούμαστε να υλοποιήσουμε έως το τέλος της παρούσας Δημοτικής περιόδου”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης (25/10) με τον εκπρόσωπο της εταιρίας (ΚΡΕΤΑ ΚΑΤ Α.Ε)- κ. Κουβίδη ανάδοχο του έργου-  “Ανακατασκευής και διαπλάτυνησης πεζοδρομίων στο Σχίσμα Ελούντας”.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη,  η κατασκευή νέων καθώς και η διαπλάτυνση των υφιστάμενων πεζοδρομίων στην δημοτική κοινότητα Ελούντας, αφορά κυρίως τις περιοχές (από την εκκλησία του Αγίου Κων/νου προς Πλάκα), από τον κυκλικό κόμβο προς Άγιο Νικόλαο (δεξιά πλευρά οδοστρώματος), κατασκευή ράμπας για την κίνηση ΑμεΑ και ράμπα – σκάφη για την κίνηση των οχημάτων προς τους ιδιωτικούς χώρου στάθμευσης.

apostolakis adv 2

Όπως επίσης έγινε γνωστό σε κάθε νέο πεζοδρόμιο, που θα κατασκευαστεί, αναμένεται να διαμορφωθεί λωρίδα τυφλών σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές καθώς και   οριζόντια – κάθετη σήμανση σύμφωνα με την κυκλοφοριακή μελέτη.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble