Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣε σχολεία των Χανίων τα 600 tablets που προμηθεύτηκε ο Δήμος

Σε σχολεία των Χανίων τα 600 tablets που προμηθεύτηκε ο Δήμος

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τις 600 συσκευές (tablet) που προμηθεύτηκε ο Δήμος Χανίων, ώστε να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, παρέδωσε σήμερα Τρίτη, 24/11/2020, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης μαζί με τους Αντιδημάρχους, Οικονομικών Τάσο Αλόγλου και Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, στους Προϊσταμένους της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ.κ. Πόπη Ψαρουδάκη και Μανώλη Τζανάκη, αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Παραδώσαμε σήμερα στην Α΄/θμια και Β΄/θμια Εκπαίδευση Χανίων τις 600 συσκευές που προμηθεύτηκε με πρωτοβουλία του ο Δήμος Χανίων. Συμβάλουμε στο να επιλυθεί ένα πρόβλημα το οποίο είναι εξαιρετικά έντονο και σε οικογένειες οι οποίες έχουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά και σε οικογένειες που έχουν περισσότερους από έναν μαθητές και δυσκολεύονται να καλύψουν την ανάγκη αυτή. Η διανομή θα γίνει από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με κριτήρια κοινωνικά και οικονομικά.

mechanical adv 2021

Πέραν της σημαντικής προσφοράς που διέθεσε ο Δήμος Χανίων, ένα εξίσου σημαντικό μέρος της ενίσχυσης της εκπαιδευτικής κοινότητας, προκύπτει και από τη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών και των τοπικών επιχειρήσεων, η οποία θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των συσκευών που θα διαθέσουμε στα σχολεία και εκτιμώ πως θα ξεπεράσουμε τις 1.000 συσκευές συνολικά.

apostolakis adv 2

Το κεντρικό κράτος έχει σίγουρα ευθύνες και δεν πρέπει να λησμονεί, ότι σε μια δύσκολη συγκυρία, οφείλει να ιεραρχήσει τις ανάγκες που υπάρχουν και σίγουρα, αυτές της παιδείας και εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων, έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Κλείνοντας, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην σχολική κοινότητα, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς, στους συντελεστές της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, που αποτυπώνονται στο πρόσωπο των διευθυντών, της κ. Ψαρουδάκη και του κ. Τζανάκη, και κυρίως να ευχαριστήσω τους μαθητές, οι οποίοι σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες καλούνται να λάβουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες από την εκπαιδευτική διαδικασία.

Τέλος, οφείλουμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπερπροσπάθεια που έγινε, στους εργαζόμενους του Δήμου Χανίων, της Οικονομικής Υπηρεσίας, των σχολικών επιτροπών και σε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι με πολύ σκληρή δουλειά, πολύ πέραν του ωραρίου τους, έτρεξαν -κυριολεκτικά- για να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία».

Με την σειρά τους οι προϊστάμενοι Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων, που καλύπτει ένα σημαντικό έλλειμμα στον εξοπλισμό για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών.

Σημειώνεται τέλος, ότι ο Δήμος Χανίων προέβη στην προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού (tablet), συνολικού ύψους 72.000 ευρώ, από ιδίους πόρους, αναγνωρίζοντας τις έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει σε μαθητές όλων των βαθμίδων. Το αμέσως επόμενο διάστημα, ο Δήμος θα παραδώσει στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τον εξοπλισμό που έχουν δωρίσει πολίτες και τοπικές επιχειρήσεις, στην προσπάθεια να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές, με ίσες ευκαιρίες στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble