ΚΡΗΤΗ

Σε Live μετάδοση η ομιλία του Νίκου Κοτζιά στο Ηράκλειο

Στις 7 το απόγευμα, όπως ήταν προγραμματισμένη, ξεκίνησε η ομιλία του επικεφαλής της κίνησης «Πράττω», καθώς και πρώην Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά, με θέμα «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει».

Η εν λόγω ομιλία πραγματοποιείται στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς ο Νίκος Κοτζιάς, έφτασε στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο λίγα 24ωρα μετά την παραίτησή του από Υπουργός Εξωτερικών.

Έτσι, τα βλέμματα όλων, είναι στραμμένα στο Ηράκλειο, καθώς ο Νίκος Κοτζιάς ενδέχεται να σχολιάσει στα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτησή του, ενώ πρόκειται να αναφερθεί στο τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την πορεία της κίνησης της οποίας ηγείται.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», σήμερα το μεσημέρι, όπου τον υποδέχτηκαν μέλη και φίλοι τη κίνησης «Πράττω».Ενώ, από την πλευρά του, ο Νίκος Κοτζιάς δε θέλησε να προβεί σε δηλώσεις από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, παρά μόνο χαρακτήρισε την Κρήτη «λεβεντομάνα» και σχολίασε ότι οι Κρητικοί είναι άνθρωποι «καθαροί», με λεβεντιά και εντιμότητα.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close