Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣασμός | Στην Κριτσά τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς

Σασμός | Στην Κριτσά τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Στην παραδοσιακό χωριό Κριτσά του Δήμου Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί μέρος των γυρισμάτων της νέας τηλεοπτικής σειράς του Alpha που βασίζεται στο γνωστό βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη: «Σασμός».

Σήμερα το πρωί (9/4), ο σκηνογράφος κ. Αντώνης Χαλκιάς με τον Δ/ντη παραγωγής της σειράς κ. Γιώργο Λυγγρή, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, για να  ζητήσουν την συνδρομή του, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη και σωστή προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς.

mechanical adv 2021

Σε δήλωση του ο κ. Ζερβός, γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Εμμ. Μασσάρο, από τον οποίο ζήτησε να διευκολύνει τους συντελεστές της παραγωγής στα τηλεοπτικά γυρίσματα.

apostolakis adv 2

Θεωρώ – ανέφερε – ότι η Κρητική φιλοξενία, θα κερδίσει για μία ακόμα φορά την καρδιά των συμμετεχόντων. Εξ άλλου όπως ο ίδιος τόνισε, με τις παραγωγές που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, συντελείται μια σοβαρή προβολή του τόπου, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Δήμο, αφού καταδεικνύει ότι ο Άγιος Νικόλαος, λόγω της φυσικής ομορφιάς και των δυνατοτήτων του, συνεχίζει να εμπνέει.

Να σημειώσουμε ότι η νέα σειρά του Alpha (200 επεισόδια), θα γυριστεί σε φυσικό περιβάλλον στην Κρήτη – εκεί όπου χτίζονται και τελειώνουν οι βεντέτες – και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Εξ άλλου όπως δήλωσε ο σκηνογράφος της σειράς κ. Αντώνης Χαλκιάς: «στην μυθοπλασία, επιλέγουμε χώρους που μπορεί να μην έχουν συμβεί ανάλογα γεγονότα (βεντέτα), αλλά η δυναμική τους αποδίδει κατά τον καλύτερο τρόπο το νόημα του βιβλίου.

Ψάχνουμε ένα τόπο, που φαίνεται σαν να βάλαμε ένα παιδί να παίξει πάνω σε μια ταράτσα χωρίς την θέα, έχοντας πάντα τον φόβο μην πέσει, αυτό ψάχνουμε»!

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble