Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗ«Σασμός»: Έρχεται η νέα Κρητική τηλεοπτική σειρά

«Σασμός»: Έρχεται η νέα Κρητική τηλεοπτική σειρά

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μια κρητική βεντέτα, που ανοίγει έναν ατέρμονο κύκλο αίματος από γενιά σε γενιά, θα αποτελέσει το επίκεντρο της νέας καθημερινής σειράς, «Σασμός» που σχεδιάζεται για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Η σειρά «Σασμός» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη και θα μεταφερθεί στην τηλεόραση από την JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, μια παλιά βεντέτα σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δυο χωριά της Κρήτης.

mechanical adv 2021

Έπειτα από δύο θανάτους που αναζωπυρώνουν την παλιά έχθρα, μια γυναίκα και η κόρη της εξαφανίζονται εν μια νυκτί και το ερώτημα είναι τι μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό».

apostolakis adv 2

Η νέα καθημερινή σειρά, που προορίζεται για την επόμενη σεζόν, αναμένεται να προκαλέσει… βεντέτα. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές της εταιρείας παραγωγής με τηλεοπτικούς σταθμούς. Το προβάδισμα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να έχει ο Alpha, που αναζητά ένα δυνατό σενάριο για να καλύψει ένα slot της prime time στη μετά «Αγγελική» εποχή.

Στο κάδρο της διεκδίκησης, όμως, μπαίνει και το Mega που έχει, επίσης, εκδηλώσει ενδιαφέρον για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου και μένει να δούμε σε ποιο κανάλι θα ζωντανέψει η ιστορία της κρητικής βεντέτας.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble