ΚΡΗΤΗ

«Σασμός»: Έρχεται η νέα Κρητική τηλεοπτική σειρά

«Μάχη» ανάμεσα στα δυο κανάλια, Mega και Alpha, για την παρουσίαση του έργου

Μια κρητική βεντέτα, που ανοίγει έναν ατέρμονο κύκλο αίματος από γενιά σε γενιά, θα αποτελέσει το επίκεντρο της νέας καθημερινής σειράς, «Σασμός» που σχεδιάζεται για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Η σειρά «Σασμός» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη και θα μεταφερθεί στην τηλεόραση από την JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, μια παλιά βεντέτα σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δυο χωριά της Κρήτης.

caffeine adv2020b

Έπειτα από δύο θανάτους που αναζωπυρώνουν την παλιά έχθρα, μια γυναίκα και η κόρη της εξαφανίζονται εν μια νυκτί και το ερώτημα είναι τι μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό».

Η νέα καθημερινή σειρά, που προορίζεται για την επόμενη σεζόν, αναμένεται να προκαλέσει… βεντέτα. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές της εταιρείας παραγωγής με τηλεοπτικούς σταθμούς. Το προβάδισμα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να έχει ο Alpha, που αναζητά ένα δυνατό σενάριο για να καλύψει ένα slot της prime time στη μετά «Αγγελική» εποχή.

neratzoulis neo

Στο κάδρο της διεκδίκησης, όμως, μπαίνει και το Mega που έχει, επίσης, εκδηλώσει ενδιαφέρον για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου και μένει να δούμε σε ποιο κανάλι θα ζωντανέψει η ιστορία της κρητικής βεντέτας.

Σχετικά άρθρα

Back to top button