Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗRyanair | Ανοίγει ξανά την βάση της στα Χανιά - 90 πτήσεις...

Ryanair | Ανοίγει ξανά την βάση της στα Χανιά – 90 πτήσεις την εβδομάδα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Κρήτη μπαίνει ξανά στον «χάρτη» του πτητικού έργου της Ryanair, η οποία ενόψει της κομβικής τουριστικής σεζόν που πλησιάζει, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα προχωρώντας στη δημιουργία τριών νέων βάσεων στα αεροδρόμια των Χανίων, της Κέρκυρας και της Ρόδου.

Την ανακοίνωση έκανε ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair,  Jason McGuinness προσδιορίζοντας το οργανόγραμμα του επενδυτικού σχεδιασμού και της υλοποίησης των πτήσεων στις τρεις νέες αυτές βάσεις από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

mechanical adv 2021

Οι τουριστικές τάσεις που θα διαμορφωθούν στην Κρήτη μπορούν να παίξουν ρόλο στη διαμόρφωση του πτητικού έργου της Ryanair με φόντο κυρίως της επέκταση του προγράμματος των πτήσεων τους φθινοπωρινούς μήνες.

apostolakis adv 2

Ειδικότερα για τα Χανιά, το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» θα συνδέεται με 15 νέους προορισμούς (38 συνολικά) μεταξύ των οποίων η Μασσαλία, το Δουβλίνο και το Μιλάνο με 90 πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair ανέλυσε το πλάνο της εταιρείας, σημειώνοντας ότι δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της τήρησης των υγειονομικών μέτρων σε όλες τις πτήσεις.

Όπως σημειώθηκε, η απόφαση για νέες βάσεις στην Ελλάδα στέλνει από πλευράς της Ryanair ένα δυναμικό μήνυμα στις διεθνείς αγορές ενόψει της τουριστικής περιόδου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble