ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο | Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πρέβελη – Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσηςΧωρίς ενεργά μέτωπα σήμερα είναι μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στη θέση Αμμούδι, πολύ κοντά στην Πρέβελη Ρεθύμνου, για την οποία κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, τόσο επίγειες όσο και εναέριες.

Στην ευρύτερη περιοχή παραμένουν οι ίδιες δυνάμεις: πάνω 70 πυροσβέστες ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν και σήμερα ρίψεις νερού από εναέρια μέσα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, στήθηκε ευρεία επιχείρηση για την ασφαλή απομάκρυνση κατασκηνωτών από την Πρέβελη, ενώ έχει απομακρυνθεί οριστικά η απειλή για το φοινικόδασος.

Στα Χανιά

swell adv 2021

Εν τω μεταξύ υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η δεύτερη μεγάλη πυρκαγιά που σήμανε συναγερμό χθες για τις δυνάμεις πυρόσβεσης της Κρήτης, στον Αποκόρωνα Χανίων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 η κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς για το σύνολο της Κρήτης, είναι σε κατηγορίας κινδύνου: 4 (πολύ υψηλός).


Σχετικά άρθρα

Back to top button